sobota 7. srpna 2010

Spešl směska - brýle, šátek, náušky pryč!





Tak to vidíte. Sice ne černé na bílém, ale barevné na černém:) Je to taková veselá banda, která se těší, až "obšťastní" některou z Vás (no dobře...to zní trochu zvrhle).

Šáteček má "flower power" potisk - kytky jak pro něžné víly, tak pro drsné rockerky. Vypadá hezky k...vlastně čemukoliv, ale skvěle vynikne s černobílými proužky, černým tílkem, jetým bílým trikem, ... Původem z dálné země C&A, cena 100 Kč (koupen za 199,-), jednou měl tu čest obejmout můj krk, ale poslezé jsem jej neprávem zavrhla. Ptá se vás : "Chcete mě?"

Rozkvetlé "brejle" z Vás udělají výstřední cizinku, "rayban" shape Vám dodá styl, černá skla zakryjí případné nedokonalosti po prohýřeném večeru ( ale byla to drsná party, co?). Původ je neznámý, o to tajemnější, cena je "osm pětek", tedy 80Kč.

Náušky s Audrey - všichni ji milujeme!!! Určitě s nimi uděláte parádu, když jimi Vaše ouška ozdobíte a půjdete na snídani - a ani nemusí být u Tiffaniho! Budete stejně kouzelná jako legendární herecká star a navíc budete vědět, že Vaše uši zdobí originál. Zakoupeny v jednom olomouckém shopu. Vaše můžou být za 80 káčé. A vypadají božsky!!!

Supa dupa líčka Vám vykouzlí tato růžová tvářenka. Že je vám ouvej? Že nemáte barvu? Že jste jako bledule? Tato růžová sranda z Vás hnedle udělá krasavici, která hravě trumfne i Šípkovou Růženku. Ač barva vypadá divoce, na tvářích se rozplyne do něžně růžového odstínu. Drží skvěle, pigmentace vynikající, dají se využít i jako šílené oční stíny. Použité jednou. Cena 5x 10Kč, tj. 50...:)

Kupujte, kupujte....budete vypadat ještě lépe, než teď (zda-li je to vůbec možné)

6 komentářů:

  1. Simsim, po kolika jsou ty lentilky? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Durduin, ráda bych nabídla, ale už jsem je nenasytně pozřela...a všechny!!!Ha a nutelu k tomu!!!:)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, jsou jeste na prodej ty nausnice a satek? jestli jo, tak beru vsema deseti:) napis mi na mail vse potrebne. dekuju Misa xpixiexgirlx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Niéé ja chcem tu satku aj tie okuliare! :)

    katarinabaskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ty rozkvetlé brýle musím mít!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, je ještě k mání šátek a brýle? Prosím napiš na jana.nov01@seznam.cz. Děkují!

    OdpovědětVymazat